Θερμή υποδοχή από τους πολίτες του Ρεθύμνου στον Αλ. Τσίπρα (Φωτο)

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, κ. Αλέξης Τσίπρας, με τη συνοδεία του βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθού, του πρώην υπουργού και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, κ. Ευάγγελου Αποστολάκη και του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του κόμματος, κ. Θοδωρή Δουλουμπέκη.

Στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων τον περίμενε πλήθος κόσμου. Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης.

O αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πριν αναχωρήσει για την Επισκοπή Ρεθύμνου, όπου θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση, έκανε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από πολίτες, ενώ πραγματοποίησε και επαφές με στελέχη και φίλους της παράταξης.

Φοιτητές από το πανεπιστήμιο Ρεθύμνου ενημέρωσαν τον κ. Τσίπρα για τα προβλήματα στις σχολές τους, εργαζόμενοι από το νοσοκομείο για ζητήματα που αφορούν, όπως ανέφεραν, την υποστελέχωση του νοσηλευτικού ιδρύματος του νόμου, μαθητές οι οποίοι βρίσκονται λίγο πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις του είπαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν απόρροια των προβλημάτων που αντιμετώπισαν λόγω της πανδημίας, καθώς και συνταξιούχοι οι οποίοι έκαναν λόγο για την ακρίβεια και για την δύσκολη καθημερινότητά τους.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στα Χανιά, από όπου απηύθυνε κάλεσμα στον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο να συμμετάσχει στην προσπάθεια να απαλλαγεί ο τόπος από τη χειρότερη κυβέρνηση.

Δείτε επίσης: Έφτασε στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας-Συνέντευξη στο Zarpa Radio (φωτο- βίντεο)

Πανικός στη ΝΔ: Πριν ο Αλέξης Τσίπρας φτάσει στην Κρήτη, του επιτέθηκε για την επίσκεψη! – Απίστευτη ανακοίνωση

Άρθρο παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο Candiadoc: 15 Μαΐου, η αρχή του τέλους για το καθεστώς Μητσοτάκη

Ξεσηκώθηκαν τα Χανιά για την επίσκεψη Τσίπρα! – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την περιοδεία του

Αλ. Τσίπρας από τα Χανιά: Η χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή- Όσο πιο γρήγορα η πολιτική αλλαγή, τόσο το καλύτερο για τον τόπο (βίντεο)

Με μαντινάδες υποδέχτηκαν τον Αλ. Τσίπρα στις Καλύβες (Φωτο)

Δείτε φωτογραφίες του goodnet.gr από το Ρέθυμνο:

tsipras reth1.jpg
tsipras reth2.jpg
tsipras reth3.jpg
tsipras reth 4.jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί